Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

  Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ (ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΓΙΟΦΛΩΡΙΤΩΝ "Ο ΠΑΜΙΣΟΣ") ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ :
  Τελέσθηκε η επιμνημόσυνη δέηση από τον ιερέα του χωριού αιδ/τατο π. Στυλιανό Λιακέα στο χώρο του πλατάνου του χωριού μας όπου ήρωες - αγωνιστές σκοτώθηκαν ή απαγχονίσθηκαν κατά την επανάσταση εναντίον της τουρκοκρατίας(οι Γνωστοί είναι από Πολιανή και Άγριλο).
  Στη συνέχεια και εντός της αιθούσης του ΚΑΦΕ -ΗΛΙΑ ΧΑΝΤΖΗ έγινε ομιλία (πανηγυρικός) κατανοητή και γεμάτη υπέροχα στοχευμένα νοήματα γιά την διπλή εορτή της 25ης Μαρτίου (Ευαγγελισμός – Επανάσταση 1821) από την θεολόγο Κα Μαγδαλινή Αναστασοπούλου.
  Κατόπιν το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αριοχωρίου χόρεψε με επιτυχία παραδοσιακούς χορούς.
  Ακολούθησε προβολή επίκαιρης ταινίας .
  Η εκδήλωση επενδύθηκε και με επίκαιρες παρουσιάσεις από τον Αγώνα του 1821.
  Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας και ιδιαιτέρως, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αριοχωρίου, την ομιλήτρια Κα Μαγδαλινή Αναστασοπούλου με τον σύζυγό της Κο Αναστασόπουλο Ευστάθιο, τον Πρόεδρο Αρφαρών Κο Κων/νο Φέστα μετά της συζύγου του Αγγελικής, τον Ιερέα του Αριοχωρίου αιδ/τατο π. Αθανάσιο Φλώρο,τον Κο Αθανάσιο Δικαίο ο οποίος εκπροσώπησε τον ιερέα της Πολιανής αιδ/τατο π. Ευστάθιο Δικαίο καθώς και όλους όσους θα ήθελαν να παραβρεθούν αλλά δεν ΄μπόρεσαν.

                       
                                                                  ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
































 


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου